Zangeres voor een ceremonie, bruiloft of huwelijksfeest huren?

De zangeres is op vele onderdelen inzetbaar, bijvoorbeeld het zingen van een lied tijdens de ceremonie, muzikaal ontvangst van de gasten, achtergrond tijdens het diner, surprise act, of om tijdens de avond zelf hedendaagse hits, popnummers of op een housebeat mee te zingen.

Kortom, ben je op zoek naar een ervaren DJ met zangeres? Eventueel met saxofonist en met percussiebegeleiding voor jullie ceremonie, huwelijksfeest of bruiloft  in Gelderland (of een andere provincie)?

Check video: DJ met zangeres + saxofonist 
Zangeres ceremonie
Muziek staat voorop, maar stijl, presentatie en voorbereiding vinden jullie minstens zo belangrijk.Kortom, je verwacht net even iets meer van een DJ met zangeres en/ of saxofonist voor een ceremonie of huwelijksfeest op een unieke locatie in …Bij ZWAGERS ben je dan aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest of bruiloftsfeest met DJ en zangeres!

Onze persoonlijke en professionele aanpak staan garant voor een unieke en onvergetelijk feest waar de gasten nog lang over napraten!

Wij hebben veel ervaring met bruiloft drive in shows en personeelsfeesten op verschillende stijlvolle locaties met live artiesten zoals een dj met zangeres, saxofonist of illusionist (klik hier voor referenties en klik hier voor foto’s).

Wat biedt ZWAGERS?

 Contact met de DJ’s direct vanaf de kennismaking Prijs dj huren GelderlandPrijs zangeres ceremonie? Vraag een gratis offerte aan!
 Show met 2 ervaren DJ’s die gelijktijdig draaien
 Altijd een voorbereidingsgesprek bij jullie thuis of op kantoor
 Stijlvolle hoogglans witte DJ Booth met verlichting
 Representatief geklede DJ’s
 Professionele licht- en geluidpresentatie
 Verschillende muziekstijlen
 Live optredens van professionele muzikanten (bijvoorbeeld dj met saxofonistdj met zangeres of dj met gitarist)

 

Zangeres ceremonie huren? Check video’s!