Ieder feest beschouwen wij als uniek en bijzonder. Wij kiezen daarom bewust voor een persoonlijke aanpak vanaf het eerste contactmoment. Geen salesmanagers, maar direct contact met de DJ’s zelf. Op deze wijze kunnen we met je mee denken tijdens de voorbereidingen van het feest en krijgen wij een goed beeld van jouw verwachtingen. Wij zorgen er voor dat alles tot in de muzikale puntjes toe is geregeld op de avond zelf. Immers, ‘it’s all about details’!

Enkele van onze vaste DJ’s en live artiesten aan het woord:

Mike: Allround DJ: In de afgelopen jaren heb ik veel gedraaid op allerlei soorten feesten en partijen. Zelf ben ik een groot liefhebber van top-40 hits. Of ze nu de jaren ’80, ’90, ’00 of uit de huidige top-40 komen, iedere keer weer geeft het opnieuw een kick of ervoor te zorgen dat iedereen helemaal los gaat op de dansvloer!

Maarten: Saxofonist: De combinatie tussen DJ & Sax wordt altijd goed ontvangen. Ik vind het prettig om mee te spelen over de diverse muziek mix van de DJ. Van de jaren ’70 tot de nieuwste nummers zijn geen enkel probleem om te spelen. Maar het beste vind ik een sax altijd uitkomen op de dansbare nummers met een beat.

Tim: Saxofonist: Ik speel zowel mee op lounge en achtergrondmuziek als tijdens het avondfeest. De avond wordt opgebouwd van fijne inloopmuziek tot het echt feest. Ik merk dat de gasten meegaan in de energie van de saxofoon, wat zorgt voor een geweldige sfeer en interactie.

DJ & Saxofonist boeken