Wij verzorgen DJ-shows op veel verschillende locaties, vooral in de regio’s Midden en Oost Nederland. Daarnaast mogen we met trots zeggen dat we ‘hofleverancier’ zijn op de onderstaande bijzondere trouw- en feestlocaties:

djkasteelweijenburg Kasteel Wijenburg in Echteld (Gelderland) is een unieke en betoverende trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal, geschikt voor een trouwfeest met een dj. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen keuken en een hotel.(http://www.kasteelwijenburg.nl)
 djbruiloftlandgoedrhederoord Op Landgoed Rhederoord in de Steeg (nabij Arnhem) kan een complete bruiloft gevierd worden, van trouwen tot overnachten, met al uw vrienden en familie! Het statige landhuis op 12 ha. park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Diverse sfeervolle zalen bieden plaats aan ruim 200 gasten voor uw receptie, diner en feest met dj.(http://www.rhederoord.nl/)
 djhuntinglodge The Hunting Lodge is een prachtige en zeer gewilde locatie voor het vieren en voltrekken van het huwelijk waar wij zeer regelmatig komen. The Hunting Lodge biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op eigen locatie in de unieke 17e eeuwse Muziekkoepel. Van het voltrekken van het burgelijk huwelijk met een geluksmoment tot een uitgebreid diner, feestavond met dj, veel is mogelijk.(http://www.thehunting.nl)
dj kasteel engelenburg Kasteel Engelenburg is een statig landhuis en buitenplaats met landgoed, gelegen in Brummen in de Nederlandse provincie Gelderland. Het statige landhuis en de prachtige omgeving bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag en een afsluitend huwelijksfeest met een DJ. Kortom: een een schitterende feestlocatie voor een gezellig huwelijksfeest met DJ.(http://www.engelenburg.com/)
DJ bruiloft kasteel doorwerth Kasteel Doorwerth is een sprookjesachtig kasteel waar nog steeds de monumentale sfeer van lang vervlogen jaren bewaard is gebleven. Het Koetshuis, met imposante kroonluchters en ruim 150 brandende kaarsen, de open haard en het traditionele balkenplafond karakteriseren de unieke sfeer van deze locatie. (http://www.bilderberg.nl/hotels/kasteel-doorwerth/)

 

ZAKELIJKE REFERENTIES

 

 

  • Conclusion
  • Logitec
  • Rabobank
  • PwC
  • GE Healthcare
  • Markant
  • Leerdamdruk

(meer zakelijke referenties op verzoek verkrijgbaar)

Enkele beoordelingen van onze particuliere gasten kun je hier lezen.