LOVE lichtletters huren

Decoratie bruiloft- en bedrijfsevents

De trend van 2019 en echte sfeermakers op elke bruiloft of event: de XL Licht Letters. De licht letters zijn zowel indoor als outdoor te plaatsen. Kies daarnaast uit de warm witte letters of de RGB (16 verschillende kleuren) 

Je hoeft er niet voor de deur uit. De XL Licht Letters komen naar je toe! Naast onze haal-en brengservice biedt XL Licht Letters ook de pakketservice. Per PostNL komen de letters naar je toe en in dezelfde box kunnen ze gemakkelijk met het bijgeleverde retourlabel geretourneerd worden.

Alle letters van A-Z, cijfers en tekens zijn beschikbaar. Vanaf €32,50 per letter/teken! 

offerte dj zwagers aanvragen

Voorbeelden XL Licht Letters


Mr & Mrs letters huren lichtletters huren
LOVE 
MR & MRS
LOVE & INITIALEN 
XL Licht Letters huren - I DO eventletters initialen huren
BAR I DO 
LETTERS 
Lumen licht letters verlichte event letters huren
LIEFDE  YES I DO  LOVE 
XL Licht Letters huren - Belevenispakket Photobooth huren led spots huren
BELEVENISPAKKET –Vanaf €95,-  
PHOTOBOOTH – Vanaf €250,-
LED Spots – €10,- 
XL Licht letters - Ophalen & Retourneren XL Licht letters - pakketservice XL Licht letters - Haal-en brengservice
OPHALEN & RETOURNEREN – Gratis!  PAKKETSERVICE – €25,- per 3 letters, cijfers of tekens. (incl. verzend- en retourkosten binnen NL) HAAL- & BRENGSERVICE – €0,50 per kilometer (min. €29,50)

Veelgestelde vragen

»De letters

»Verzenden/retourneren

»Huur/koop

Welke XL Letters zijn er eigenlijk beschikbaar?
– Initialen A-Z
– Speciale tekens (bv. ‘&’ en ‘#’ teken
– Cijfers
– Logo’s op aanvraag​​​​
Kan ik de letters zelf ook ophalen en terugbrengen? Dat kan zeker! De letters zijn op afspraak op te halen en te retourneren in Tiel of Nijmegen. Deze optie is uiteraard kosteloos. Hoe lang kan ik de letters huren? De letters zijn zowel voor één dag als meerdere dagen en/of weken te huren. Voor het huren van een langere periode geld een staffelkorting. De welbekende XL Licht Letters zijn ook op maat te koop.
Zijn de letters ook in andere kleuren te huren? De letters zijn in 2 varianten te huren:

  • XL LED Gloei (warm wit & dimbaar)
  • XL LED RGB (16 verschillende kleuren!)
De XL letters per post? De meest gekozen optie voor het ophalen en retourneren van de XL Letters. De XL letters worden ruim op tijd verzonden naar jullie opgegeven adres en kunnen na een gebruik in dezelfde doos geretourneerd worden. De meerprijs voor de pakketservice bedragen €25,- per 3 letters/tekens. (verzenden & retour) Ik wil de letters graag kopen. Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte op voor jou letters, tekens of woord(en) via info@djzwagers.nl.
Hoe groot zijn de letters? De letters zijn 100 x 12 centimeter groot en gemiddeld 60 centimeter breed.  Wat houdt de haal- en brengservice in? Wij leveren de XL Letters af en plaatsen ze op de gewenste plek of leggen uit hoe je dit makkelijk zelf kan verzorgen. Neem contact met ons op over de meerprijs voor de haal-en brengservice.

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie ontvangen over de XL Licht letters, twijfel dan niet om contact op te nemen met de helpdesk van XL Licht Letters.

XL Licht Letters - Logo

LOVE lichtletters huren