DJ met photobooth Hunting Lodge Rozendaal

Zwagers bied naast lounge, dance en allround DJ’s ook alle showelementen voor uw evenement.  DJ met photobooth huren? Een photobooth is op vele bruiloften en bedrijfsfeesten niet meer weg te denken. Zwagers biedt een photobooth of fotozuil aan in 5 variaties. Foto’s zonder directe print, foto’s met directe print en achteraf toegestuurd op USB, videogastenboek, foto + videogastenboek en als photobooth en videogastenboek in 1! Klik hier om informatie en prijzen te ontvangen voor de photobooth van Zwagers.

 

Photobooth huren gelderland

offerte dj zwagers aanvragen

Accessoires voor de photobooth?

De accessoires zorgen voor de leukste en gekste foto’s. Natuurlijk mogen jullie zelf props en accessoires meenemen. Zijn deze niet aanwezig? Dan biedt zwagers het bovenstaande pakket met props. Themafeest? Dan biedt Zwagers de verkleedkist, vol met attributen en props.

 

De hoge kwaliteit van ZWAGERS.

Kies uit onze lounge, dance of allround DJ’s, representatief en afgestemd op uw bedrijf & thema. Wij hebben veel ervaring met DJ shows op verschillende stijlvolle locaties, voor TOP opdrachtgevers en met live artiesten zoals een dj met zangeres, saxofonist of illusionist (klik hier voor referenties en klik hier voor foto’s).


Wat bied ZWAGERS?        

Naast maatwerk kan u van de volgende 8 standaards uit gaan.                                                                  

  •  Contact met de DJ(’s) direct vanaf de kennismaking
  •  Show met 1 of 2  DJ’s
  •  Altijd een vast contactpersoon
  •  Stijlvolle hoogglans witte DJ Booth met verlichting
  •  Representatief geklede DJ(’s)
  •  Professionele licht- en geluidpresentatie
  •  Verschillende muziekstijlen aanvullend mogelijk (top-40, 80′s&90′s, foute uur, disco, lounge, house/club)
  •  Optioneel: Live optredens van professionele muzikanten (bijvoorbeeld dj met saxofonistdj met zangeres of dj met gitarist)

offerte dj zwagers aanvragen


Over ZWAGERS

Ieder feest beschouwen wij als uniek en bijzonder. Wij kiezen daarom bewust voor een persoonlijke aanpak vanaf het eerste contactmoment. Geen salesmanagers, maar direct contact met de DJ’s en uw contactpersoon. Op deze wijze kunnen we met je mee denken tijdens de voorbereidingen van het feest en krijgen wij een goed beeld van jouw verwachtingen. Wij zorgen er voor dat alles tot in de muzikale puntjes toe is geregeld op de avond zelf. Immers, ‘it’s all about details’! Door ons grote netwerk van vaste DJ’s en muzikanten kan ZWAGERS ten alle tijden een onvergetelijke dag bieden en 100% DJ garantie!

 

 

KLIK HIER om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een incentive dj of neem contact met ons op.

DJ met photobooth Hunting Lodge Rozendaal