Bedrijfsfeest in kasteel? Dan mag een ervaren DJ (eventueel in combinatie met live artiesten) niet ontbreken! Wat dacht je van een DJ met een saxofonist of zangeres voor een bedrijfsfeest in een kasteel?

Wij hebben veel ervaring met bedrijfs- en personeelsfeesten op verschillende kastelen door Nederland met live artiesten zoals een DJ met zangeres, saxofonist of illusionist (klik hier voor referenties en klik hier voor foto’s). Recent hebben wij DJ shows mogen verzorgen voor onder andere de Rabobank, PwC, Conclusion, Markant, GE Healthcare en Logitech.

dj bedrijfsfeest

Muziek staat voorop, maar stijl, presentatie en voorbereiding vinden jullie minstens zo belangrijk.Kortom, je verwacht net even iets meer van een DJ voor een bedrijfsfeest…

Bij ZWAGERS ben je dan aan het juiste adres voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest met DJ en saxofonist of andere live artiesten in een kasteel!

Onze persoonlijke en professionele aanpak staan garant voor een uniek en onvergetelijk bedrijfsfeest waar de gasten nog lang over napraten!

Wat biedt ZWAGERS?

 Contact met de DJ’s direct vanaf de kennismaking Prijs dj huren GelderlandInteresse? Vraag een gratis offerte aan! En laat je positief verrassen …
 Show met 2 ervaren DJ’s die gelijktijdig draaien
 Altijd een voorbereidingsgesprek op kantoor of de feestlocatie
 Stijlvolle hoogglans witte DJ Booth met verlichting
 Representatief geklede DJ’s en artiesten
 Professionele licht- en geluidpresentatie
 Verschillende muziekstijlen
 Live optredens van professionele muzikanten (bijvoorbeeld dj met saxofonistdj met zangeres of dj met illusionist)

 

 

bedrijfsfeest in een kasteel